Секции

18 May 2024 23:21

В Карлово се проведе Държавно първенство по културизъм, класически културизъм и бодифитнес

thumb_fitnes1При изключителен интерес и професионализъм от страна на организаторите и участниците премина държавното първенство по културизъм, класически културизъм и бодифитнес за юноши, младежи и девойки в Карлово. Стотици любители на спорта изпълниха залата на НЧ “Васил Левски – 1861” в града, за да наблюдават силни и красиви състезатели. Заместник кметът на Община Карлово thumb_fitnes2Антон Минев откри състезанието, като поздрави и благодари на президента на СК “Флекс” – Румен Христов за инициативата Карлово да бъде домакин на първенство от такъв мащаб. Професионално жури от представители на Българска федерация по културизъм и фитнес класира участниците в отделните категории.
За Абсолютен шампион на България за 2012 г. бе избран Атанас Димитров от Варна. Победители в отделните категории станаха:
Категория “Културизъм” – юноши, до 70 кг. - Жорж Димитров, на 16 г. от Сливен, юноши над 70 кг. - Йосиф Стоименов от София.
Категория “Културизъм” – младежи, до 75 кг. – Цветелин Тодоров от СК “Леон” Казанлък, младежи над 75 кг. - Атанас Димитров от Варна.
Категория “Класически културизъм” – Георги Телчаров от СК “Феникс” – Хасково.
Категория “Бодифитнес” – Ниша Чукова от СК “Флекс” Карлово.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче