Секции

19 May 2024 01:49

Максим Бехар разкрива уникална рецепта за излизане от кризата

thumb_maximbehar24 април 2012 г., София. ПР експертът Максим Бехар отвори в сряда вратите на своя дом за зрителите на „Черешката на тортата“, за да приготви вечеря за Ирина Флорин, Милена Златкова от „Тройка на разсъмване“, Мишо Шамара и Стефан Вълдобрев.
Гвоздей на вечерта беше изненадващата поява на Георги Мамалев, който заедно с Бехар разказа с изключителното си чувство за хумор кога и как България ще излезе от кризата. Съветите им бяха съпроводени с научна презентация, която може веднага да бъде представена на министъра на финансите.
Максим Бехар започна своя ден като домакин в „Черешката на тортата“ в кабинета си – сред снимки от младите му години като журналист до кадрите от срещите му с принц Чарлз, папа Йоан-Павел II и Хилари Клинтън.
По-късно ПР специалистът се захвана с пазаруването, разкривайки много добри познания и усет какво трябва да купи, което изненада и екипа на „Черешката на тортата“.
Изненадите на ПР гуруто номер 1 в България не спряха дотук. Бехар отиде в елитен месарски магазин, където сам избра продуктите и се посъветва с продавачите за най-добрия начин за приготвяне на основното ястие.
Оригинален Пикасо, картина от 1902 година, нарисувана от французина Ели Максим Бехар, впечатляващи хай-тек устройства, семейни снимки и уютна еуфория царяха в дома на Бехар. Той лесно замени вратовръзката с престилка и се зае с приготвянето на вечерята, като междувременно отскочи до едно телевизионно студио, за да участва в едночасов дебат за имиджа на България. 
Пармезанови кошнички, сейшелски тартар от риба тон, млечно телешко задушено и други вкусотии бяха само част от гурме менюто, което приготви Максим Бехар.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Всеки проблем, който реша, става правило, което впоследствие ми помага да реша други проблеми.


Декарт