Секции

28 March 2024 14:05

Февруари започва с покачване на температурите

640-420-sniag-zimaПрез нощта над равнините ще има ниска облачност, на места и мъгла. Над планинските райони ще бъде предимно ясно. Почти тихо време. Минималните температури ще бъдат между минус 10 и минус 5 градуса.

В сряда преди обяд на много места в равнините ще има мъгла или ниска облачност, а над планинските райони ще е предимно слънчево. В следобедните часове в повечето райони мъглата ще се разсее, ниската облачност ще се разкъса, но над страната от запад ще се появи разкъсана средна и висока облачност.

В западната и централна част от Дунавската равнина мъглата и ниската облачност ще се задържат почти през целия ден и там ще остане студено с отрицателни дневни температури. В останалата по-голяма част от страната затоплянето ще продължи и максималните температури ще бъдат между 0 и 5 градуса, в крайните югозападни райони до 7-8 градуса.

Атмосферното налягане е и ще се задържи по-високо от средното за месеца.

Над планините ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде около 1 градус, на 2000 м - около минус 3 градуса.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. В сутрешните часове на места с краткотрайна мъгла. През деня ще се появи слаб вятър от юг-югозапад. Максималните температури на въздуха ще са в интервал 4-6 градуса. Температурата на морската вода е 2-3 градуса, вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. /Дарик радио


Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче