Секции

26 April 2024 21:38

Пиян докторски син убил Мариела в Кючука

640_5744713225e31ad3eaa7825158ea7cf3Пиян син на известен пловдивски лекар е мъжът, който затри с ритници и юмруци 50-годишната Мариела в Кючук Париж. Убийството стана снощи около полунощ в блок на бул. „Ал. Стамболийски”.  Оказа се, че във входа живеят двама полицаи и един пожарникар, но всички били безсилни да се справят с безчинствата на 38-годишния алкохолик.

В нощта срещу вторник Таньо Танев пиел в апартамента си със своята позната Мариела. Малко преди полунощ двамата се скарали. Под въздействието на алкохола мъжът започнал да удря гостенката си, съборил я на земята и я довършил с ритници в главата. После сам извикал линейка, но медиците не успели да спасят пребитата до смърт жена. Докато полицаите арестували Таньо, той бил толкова пиян, че почти не осъзнавал какво се случва.

Той се нанесъл в блока преди няколко години и веднага започнал да събира в апартамента си пиянски компании. Там живеел сам. Според комшиите бил завършил икономика, но не практикувал специалността си. Хващал се на работа от време на време, за последно бил шофьор в някаква фирма, но никъде не се задържал, разказаха съседите. Баща му е известен пловдивски военен лекар, анестезиолог. Той също опитвал да вкара сина си в правия път, но не успявал.

Заради постоянните оргии в жилището на шестия етаж съседите направили подписка за изселването на Таньо от входа. Започнало я семейството на комшията му от отсрещната врата, който е служител на Пътна полиция. Те обаче така и не успели да махнат скандалджията от входа, дори когато веднъж лятото се прибрал с почти прерязан гръклян. Тогава се скарал с друга пиянска компания и при мелето някой го наръгал в гърлото. Постоянните изцепки на алкохолика скандализирали входа постоянно. Дано да го приберат задълго, че да си отдъхнем от него, коментираха комшиите му./Вестник Марица


Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Ако съм свършил някаква работа, то е било, защото съм я чувствал като игра. Ако трябваше да работя, никога нищо нямаше да свърша.


Марк Твен