Секции

19 April 2024 06:44

Веска Ненчева е кандидатът за депутат на БСП Карлово

veskaЛидерите на БСП на национално ниво и в област Пловдив Корнелия Нинова и Георги Гергов са сред номинираните за народни представители за 17  МИР област Пловдив. На провелите се до този момент общински конференции социалистите издигат местни кадри на левицата и доказали се в дейността си личности. Сред номинираните са народните представители от 43.НС Манол Генов и Георги Търновалийски, младите лица на БСП Атанас Телчаров и Галин Дурев, членове нa НС нa БСП  и на бившия депутат Петър Мутафчиев. Организациите в Раковски, Първомай и Куклен дават своето доверие на председателите на местните структури - Петър Антонов, Николай Митков- зам.- кмет на община Първомай и Йордан Попов, който отскоро пое организацията в Куклен. В община Карлово изборът на социалистите е Веска Ненчева, преподавател и общински съветник.
Общинските конференции продължават и през следващата седмица. В дневният им ред освен номинациите за народни представители членовете на БСП обсъждат Управленския проект „Национален план за развитието на България" и проекта за нов устав на партията.


Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Необходима е голяма наивност, за да вярваш, че с викове и вопли си в състояние да промениш собствената си съдба. Нея трябва да е приемеш такава, каквато ти се предлага, и да се въздържаш от всякакво многословие.


Киркекор