Секции

29 March 2024 10:37

Екшън на пътя: Гонка, стрелба и катастрофа със загинал на "Тракия"

photo_verybig_1638673След битов скандал в Ямбол между бивши съпрузи, се стигна до гонка с полицията, стрелба и катастрофа на магистрала "Тракия", при която загина мъж.

Драмата е започнала рано тази сутрин в Ямбол. Малко преди 05:30 ч. на телефон 112 е бил подаден сигнал от 34-годишна жена, че бившият й съпруг я притеснява и удря по вратата на жилището й, като нарушава издадената му ограничителна заповед.

Пристигналите на място полицаи заварили пред блока въпросния мъж. При вида на униформените той стрелял по тях и избягал с автомобила си.

Започнало преследване, за сплашване полицаите стреляли няколко пъти във въздуха, въпреки това мъжът не спрял, напуснал града и се качил на магистрала "Тракия" в посока София.

По разпореждане полицаите не се качили на аутобана, а подали сигнал към своите колеги, за да могат да засекат автомобила.

Малко по-късно от полицията в Сливен съобщили, че на магистрала "Тракия" близо до сливенското село Кермен в лявата лента е катастрофирал издирваният автомобил, а водачът е починал.

Участъкът беше затворен за кратко тази сутрин. Огледът приключи и пътят вече е отворен.

Във връзка с изясняване на обстоятелствата около катастрофата, станала днес полицията умолява хората, които са свидетели или имат информация по случая да се обадят в най-близкото поделение на МВР или на телефон 112./Дарик радио


Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче