Секции

25 April 2024 20:10

Цветанов: Вярваме в Тотев, истината ще излезе наяве

640_6188f4b4b45458f0ac639b77d8cb2605Един човек е невинен до произнасяне на съда, така Цветан Цветанов коментира отстраняването от длъжност на кмета на Пловдив Иван Тотев. Убеден съм, че истината ще излезе наяве. Ще проведем срещи със структурите, поясни той.

Вътрешното допитване в ГЕРБ е форма за реален диалог със симпатизанти и членове на партията, каза за БиТиВи шефът на ПГ на ГЕРБ. Идеята идва от структурите като форма на комуникация, особено след като много късно бе оповестена кандидат-президентската ни двойка и структурите на партията останаха в периферията. Оценяваме грешката си и затова трябва да я поправим. Допитването е за това с кои партии да си партнираме и какви да са основните политики на партията.

Подадохме оставка заради тежката обстановка в Европа, при която се изисква ясна подкрепа за правителството. Бяха положени максимални усилия в МВР да се поправи наследеното от Йовчев и кабинета Орешарски.

За борбата срещу престъпността трябва да има инстититуционално взаимодействие, добави Цветанов. От ГЕРБ ще предложим интерактивна карта на престъпността, трябва да локализираме всички криминални типове, които тормозят хората. Подготвяме превенция на наркотиците - възрастта на зависимите вече се е смъкнала до 12 г./Вестник Марица


Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче