Секции

30 September 2022 22:59

Тирове закъсаха на околовръстното в Карлово, кметът глоби снегопочистващата фирма(ВИДЕО)

16176192_1591165080900436_637042538_nВъв връзка със сложната зимна обстановка на територията на община Карлово, сутринта се състоя заседание на Кризисния щаб. Не него стана ясно, че заради неопесъчаване сутринта на улиците „Заимов” и „Карцов” няколко автомобила са поднасяли. След извършена проверка на зимното поддържане и снегопочистване на уличната пътна мрежа от звено „Инспекторат” са констатирани нарушения. Кметът е разпоредил да се състави акт в размер на 2000 лв. на снегопочистващата фирма – Консорциум „Чистота Карлово”, заради  непочистените и неопесъчени кръстовища на ул. „Ген. Карцов” - ул. „Ген. Заимов” и ул. „Ген. Карцов” – ул. „Ал. Стамболийски”.
Междувременно 7-8 тира закъсаха на околовръстното на Карлово. На място беше заместник-кметът Стойо Карагенски, а военна техника изтегли тежковод.зите. Други такива бяха спрени временно на Дъбенско шосе, докато се отвори движението. То вече е възстановено.
По данни на снегопочистващата фирма има налични количества пясък. В цялата страна има проблем със солта, за сега фирмата има ограничен запас, който ще се използва пестеливо по рисковите кръстовища и най-натоварените места.


Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче