Секции

30 September 2022 21:27

Алена с ключова прогноза за евентуалните дати за изборите, едната е фатална

20141230.hcgxqdpwcnКога ще се проведат новите избори, все още официално не е обявено, но като най-вероятни дати се очертават 26 март и 2 април. Оказва се обаче, че едната от тях е толкова неподходяща астрологично, че дори е и опасна. ​​​​​​​
Датата 26.03.2017 е носител на кармична разплата и засилени материални стремежи, които ще са обсебили множество от кандидатите за следващия парламент и за министерските кресла, най-вече от новосформирани партийки. Очаква ни парламент шаренилка от неразбирателства и несигурни коалиции - коментира астроложката Светлана Тилкова-Алена, цитирана от "България днес".

"Слънцето в Овен ни казва, че агресията, словесна и физическа, ще е изявена заради кухата самоувереност на пресни, позабравени и дискредитирали се политици, повярвали си, че могат да управляват държавата ни. Здравият разум, стремящ се към градивност, ще бъде потъпкан. Денят 26 март 2017 подтиква към наглост и щения за заемане на властови позиции единствено с цел лично облагодетелстване дори и с цената на физическо насилие и тормоз над единици или множество хора, каза още тя.

Според прогнозата за 26 март аспектите на Слънцето изтикват лъжата на преден план и засилват двойствеността в думите и действията, залитането в крайности и нарцисизма в егото, което ще пречи както на спечелилите партии, така и на новия парламент да работят в полза на народа.

Избори в този ден ще са наситени с театрални изпълнения, напомняне за фантастични обещания, дадени по време на кампанията, объркващи напълно съзнанието на хората до степен на отказ от гласуване или съмнения, че гласуват с разума си. Няма да са малко избирателите, обсебени от омайните обещания, особено на новоизлюпени политици, които, осъзнали по-късно грешката си, ще се ядосват на себе си, но ще мразят околните.

"Асцендентът в Риби провокира избухливост както между избираните, така и между избирателите, хъс за успех в мнозина от кандидатите, но пречупен през съмнения и страхове накъде и как, ако се окажат избрани. Ще има кандидати за власт, които планират да се присламчат към големите партии, та и към тях да се поизсипе рогът на изобилието. Търгашество е ключовата дума за асцендента.

Луната в Риби говори за опит по време на предизборната кампания за прикриване на болезнени истини сред част от партиите, за да спуснат плътна завеса пред очите на избирателите и да ги омаят да гласуват не за добруването си, а за една проблемна България. Ако това се случи, след като народът изтрезнее от поредното си опиянение, мъстта към измамните политици ще бъде светкавична и неочаквана с цената дори и на физическо насилие.
Меркурий в Овен ни разкрива, че предизборната кампания е наситена със заплахи и насилие над волята на избирателите, принудили ги да гласуват против своето желание", разкрива още за възможната дата за избори Алена.

Също така аспектите на Меркурий дават категоричната информация, че целта на голяма част от представителите на партиите ще е лично материално облагодетелстване, на което е подчинена цялата предизборна кампания, било с омайни приказки, било с агресивни заплахи.
Алена е категорична, че липсата на разбирателство и несъвместими политически цели на партиите в следващия парламент може да ни поведат към икономическа неустойчивост и упадък. Марс в Телец в политически план обещава постоянни агресивни разногласия в парламента, блокиращи неговата работа. Съществува риск от харчове и инвестиции, които ще носят пари само на определени прослойки.

Присъствието на Юпитер във Везни е повече от неблагоприятно в политически план в изборния ден, защото ще подтикне избирателите да направят грешен избор, за който и да съжаляват после, ще е късно.

Хирон в Риби посочва пътя към разграбването на България. Дали това ще стане факт за пореден път в новата ни история, или държавата ще продължи своя възход, зависи от това коя коалиция ще състави правителство.

В същото време 2 април е доста по-добра дата за избори, макар и все още не така идеална: "Вибрацията в деня е на колебливост и неувереност, предимно в избирателите, а общата вибрация е носител на изискване за анализ и самоанализ, на осъзнаване реалностите в живота ни, от които мнозина предпочитат да бягат, за да не гласуваме отново така, че на следващия ден да се събудим зашеметени и незнаещи какво се случва, въпреки че всеки от нас дава гласа си доброволно и съгласно своя личен избор. Колебливостта на този ден се заличава от факта, че и Слънцето, и асцендентът са в Овен и ще дадат сили и на най-неуверените да гласуват с разума си, защото двойното влияние на Овена ще ги подтиква към честност и откровеност, без неудобство ще показват истинските си чувства и намерения. Комбинацията от тези неща е причината датата да е по-подходящата, ако се мисли за благото на България и народа, но ако тези, които определят дата, мислят за личния си интерес, тогава те ще предпочетат 26-и", коментира и втората дата Алена.

Според нея нумерологичното предупреждение този път не е свързано с народа, а е към партиите, които ще се втурнат в изборната битка, заради склонност към агресия, за да наложат своите разбирания, поведение, начин на действие, но аспектите работят в полза на избирателите, особено ако гласуват повече хора./БЛИЦ


Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче