Секции

25 April 2024 17:14

Снежната фиеста в Карлово продължава с пълна сила: Ученици сътвориха бял гигант(СНИМКИ)

ff1Ивилин Анев, Марин Николов, Христо Петков и Диан Донев, карловски момчета от различни училища в града на Левски, ни изпратиха снимки на гигантски снежен човек. Те са го измайсторили днес, като за целта дори не са използвали стълба, а са правили дупки върху снежните топки и са се качвали, за да закрепят горната такава. Всъщност, оказа се, че тези момчета са направили първия снежен човек в района на гарата, който Карлово ТВ показа и заради който тръгна снежната надпревара.
Вчера публикувахме снимка на ученици от „Проданов”, които сътвориха по-голям снежен човек от първия. Днес обаче категорично съревнованието печели този, чиито снимки публикуваме, и за които сърдечно благодарим на момчетата. Гигантът със сигурност е по-голям от предишните си двама събратя, но за жалост се топи бързо заради слънцето, което напира да ни се усмихне и да ни напомни, че след красивата зима идва ред на прекрасната пролет. Все пак усмивките остават-за момчетата и за нашите читатели, с които споделяме ентусиазма в забавната надпревара.

ff2ff3

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Съкровищата излизат на повърхността на земята, благодарение на поройните дъждове, но същото това прииждане на водата отново ги заравя в земята.


Паулу Коелю