Секции

23 May 2022 02:21

Няма следа от изчезналия военен от Карловската бригада

izzeznalПети ден няма следа от 30-годишният офицер Стефан Димитров, съобщи за Карлово ТВ брат му Антон. Притесненият мъж обясни, че Стефан е с изключен телефон, обявен е за издирване в полицията. Проверени са всички възможни места, на които Димитров може да бъде, но до момента не е открит. Днес от пловдивската полиция коментираха пред Карлово ТВ, че също не са попаднали на каквито и да е следи от Стефан. Както съобщихме, военнослужещият от 61 Стрямска бригада Карлово, е в неизвестност. Брат му каза, че Стефан от 3-4 години имал огромни проблеми с кредити. Той имал приятелка, теглил заем, за да купи апартамент. После се разделили, Стефан започнал да играе покер и да посяга към чашката, потънал в дългове. От няколко дни споделял с брат си, че иска да се скрие от света и да отиде в манастир, разказа Антон Димитров. Последно Стефан е видян преди дни, когато негов приятел го оставил пред банка в Пловдив.
Изчезналият от 20 дни е бил в болнични. Трябвало да се яви на работа, но не го направил, за това сега го издирва и военна полиция. Стефан не е нито при родителите си в Казанлък, нито в квартирата си в Пловдив. 200 приятели и познати го издирват. Антон е сериозно притеснен Стефан да не е посегнал на живота си и моли всеки, който има информация, да се свърже с него на телефон 0892 326 732.


Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Пожелай си нещо, което искаш много силно, затвори очи… и след това си помисли какво трябва да направиш, за да го постигнеш.